Powered by:

HPE Education Learning Credits

"HPE Education Learning Credits, een Strippenkaart (budget) welke ingewisseld kan worden voor training van HPE Education Services."

 

Wat zijn HPE Education Learning Credits?

Met HPE Education Learning Credits koopt jouw klant een tegoed waarmee zij aan hun verwachte trainingsbehoeften kunnen voldoen. Het tegoed kan de klant vervolgens naar behoefte inwisselen binnen de inwisselperiode van één jaar. Het voordeel voor de klant is dat vooraf een budget is gealloceerd en er geen tussentijdse goedkeuringen meer benodigd zijn.

 

HPE Education Learning Credits – 2 smaken

Er zijn twee soorten HPE "Education Learning Credits":

1. Technologie gebaseerd.

2. Credits geschikt voor Support contracten.  

Voor alle credits geldt dat ze voor elke training in het portfolio van HPE Education Services ingewisseld kunnen worden.

In onderstaande tabel staan de SKU’s voor de technologie gebaseerde credits. De list prijs van één unit is €78,- EUR. In de regel zijn voor één trainingsdag voor één persoon tien units benodigd. Voorbeeld: voor een 3-daagse training zijn 30-units benodigd. Daarnaast kunnen de credits ook voor "Digital Learner" gebruikt worden.

Meer informatie is te vinden in de HPE Education Learning Credits brochure. Deze ,mag ook gedeeld worden. 

 

HPE Education Learning Credits voor support contracten(HA167AC)

Naast de technologie gebaseerde credits zijn er ook HPE Education Learning Credits voor support contracten. Het partnummer (SKU) hiervan is HA167AC. Deze credits zijn speciaal voor support contracten waarin een training opgenomen gaat worden. De listprijs voor deze credit is ook €78,- EUR en kan opgehoogd worden naar het budget welke door de klant is aangegeven.

Meer informatie is te vinden in de HPE Education Learning Credits for Support Contracts brochure

Ook deze mag gedeeld worden. 

 

Hoe HPE Education Credits doorverkopen en aanbieden?

Bepaal eerst of de training onderdeel is van een Support Contract agreement of een Technologieoplossing.

Als trainingen worden verkocht als onderdeel van een hardwaredeal of een complexere technologieoplossing, moeten twee belangrijke ELC's worden toegevoegd: H33XS voor Compute-deals en H33XY voor Storage-deals. Belangrijk om te weten dat de suffixen "E" en "A1" worden gebruikt voor verschillende offerte-tools. "A1" wordt gebruikt voor hardware deals of technologieoplossingen die zijn geconfigureerd via OCA, terwijl "E" wordt gebruikt voor iQuote.

Wanneer het onderdeel is van een support contract, dan wordt SKU HA167AC toegevoegd.

 

Meer weten of direct contact met de juiste afdeling?

Website: HPE Education Services

Contact: opleidingen@hpe.com